Tips A couple of cheapies

Daftar Isi (toc)

Essence Lipliner 01 Soft Rose 

As the name suggest the colour is a soft rose, just a hair lighter than my natural lip colour. It's quite soft and easy to apply. Staying power is a bit rubbish, but what can you expect for less than 2 €.
Je nežno roza barve, čisto malo svetlejše od moje naravne barve ustnic. Je kar mehak in se da lepo nanesti. Obstojnost je bolj slaba, ampak kaj pa lahko pričakuješ za manj kot 2 €.


Ombia Cosmetics Lipgloss 05 Apricot Shimmer

Ombia Cosmetics is available in Hofer. Glosses are 2.99 € and are really excessively packaged (boxed + wrapped in a foil). These are way better than the Essence ones. The texture is quite thick and the colour actually shows up, however due to the thickness it's difficult to apply it evenly. The colour is a pretty baby pink with micro shimmer. Staying power is better than with other cheapies. It's a bit sticky.
Ombia Cosmetics je na voljo v Hoferju. Glosi so 2,99 €, za kar dobite glos in en kup nepotrebne embalaže (zapakiran je namreč v škatlo, v kateri je še ena plastika, škatla pa je zavita še v folijo). Tile glosi so po mojem mnenju veliko boljši kot Essencevi. Glos je gost, barva se dejansko pokaže brez da bi ga bilo treba nanesti eno tono, vendar pa ravno zato ker je tako gost, ga je zelo težko enakomerno nanesti. Barva je baby roza z mikro bleščicami. Obstojnost je boljša kot pri ostalih poceni glosih. Je malo lepljiv.

Find Out
Related Post

Ikuti Hotgirlsinc.com pada Aplikasi GOOGLE NEWS : FOLLOW (Dapatkan Berita Terupdate tentang Dunia Pendidikan dan Hiburan). Klik tanda  (bintang) pada aplikasi GOOGLE NEWS.

Top Post Ad

Below Post Ad

close